Datum: 11 maart 2024
Tijd: 13:30 - 16:30
Locatie: Metropoolregio Amsterdam (MRA), Termini 179, Amsterdam (Plaza: 2e etage)
Doelgroep: Beleidsmakers en projectleiders energietransitie en duurzaamheid

In oktober 2023 zijn we gestart met het leertraject ‘Isolatie Atelier’. Vanuit drie verschillende leerlijnen (VvE’sDoe-het-zelvers en Moeilijk te activeren doelgroepen) werken gemeenten aan hun lokale isolatieaanpak. Na een aantal werksessies zijn we inmiddels halverwege het traject. Op maandag 11 maart (13:30 – 16:30 uur) organiseren we een gezamenlijke bijeenkomst van het Isolatie Atelier en nemen we een kijkje in de keuken bij elke leerlijn. 

Wat gebeurt er eigenlijk bij de (andere) leerlijnen van het Isolatie Atelier? Wat zijn de geleerde lessen bij de Doe-het-zelvers, de VvE’s en de Moeilijk te activeren doelgroepen? Tijdens deze middag koppelen we de opbrengsten van de drie leerlijnen terug en besteden we aandacht aan thema’s als ‘de lerende organisatie’, ‘ambtelijke organisaties in transitie’ en het verder brengen van de opgedane kennis richting de werkpraktijk (wat is daarvoor nodig).

Doe je niet mee met het Isolatie Atelier, maar wil je wel deelnemen aan de gezamenlijke bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar Jacco

Categorieën: