Maarten van Poelgeest

“Als oud-bestuurder weet ik hoe lastig het soms kan zijn om je ambities omgezet te krijgen in daden. Hoe krijg je iedereen mee? Hoe houd je de vaart er in en boek je resultaten? Daarin hoop ik bestuurders te kunnen helpen.”

maarten.vanpoelgeest@servicepuntde.nl
030 236 3030

Expertise: Bestuurlijk

Jade Oudejans

”Ik hou ervan om gemeenten en partners te prikkelen om vooruitgang te boeken in de energietransitie. Vanuit het Servicepunt gaan we samen op zoek naar de volgende stappen.”

jade.oudejans@servicepuntde.nl
033 303 68 00

Expertise: Strategie, samenwerking

Niels Götz

”Als consumenten-/ neuropsycholoog heb ik inzicht in de gedragsmechanismen die een rol spelen bij het meekrijgen van de doelgroep. Vanuit mijn ervaring als aanjaagbureau weet ik hoe je een wijkaanpak afstemt op het DNA van een wijk en haar bewoners. Al deze kennis zet met veel enthousiasme in voor de programmalijn Eerste Hulp Bij Uitvoering (EHBU).”

niels.gotz@servicepuntde.nl
06 141 054 40

Expertise: Participatie

Arleen Lahnstein

”Met enthousiasme en een frisse blik neem ik de rol van programma secretaris voor het SPDE op me. Daarnaast help ik vanuit de leerlijn samen slim leren gemeenten en andere partners bij het ontwikkelen van vaardigheden en onderlinge kennisdeling om de energietransitie te versnellen met creatieve en ervaringsgerichte interventies.”

arleen.lahnstein@servicepuntde.nl
06 536 381 87

Expertise: Kennisdeling

Robertjan Spaans

“De opgave direct helder voor ogen zien, de strategie en aanpak samen uitwerken en aan de slag. Ik streef ernaar de opgave simpel en toegankelijk te maken zodat iedereen geïnspireerd raakt om mee te doen. Vanuit mijn ervaring als adviseur en projectleider van uiteenlopende vraagstukken binnen de energietransitie draag ik bij de aan meer inhoudelijke vraagstukken.”

robertjan.spaans@servicepuntde.nl
033 303 68 00

Expertise: Techniek

Anouk Montagne

“De warmtetransitie is nieuw voor iedereen. Dat betekent veel leren, soms struikelen, weer opstaan en doorgaan. Ik help gemeenten om daar onder andere op wijkniveau mee aan de slag te gaan”.

anouk.montagne@servicepuntde.nl
033 303 68 00

Expertise: Wijkaanpakken

Jacco Oskam

“Met mijn achtergrond in economie, marketing en fotografie werk ik aan de marketing en communicatie van het Servicepunt Duurzame Energie. Ik gebruik graag mijn creativiteit om een boodschap effectief over te brengen en heb aandacht voor details.” 

jacco.oskam@servicepuntde.nl
033 303 68 00

Expertise: Communicatie, organisatie van sessies