Het Servicepunt organiseert maandag 25 september een Ontwerpsessie wijkaanpak voor de gemeentes Alkmaar, Den Helder, Haarlemmermeer, Heerhugowaard, Hilversum, Hoorn en Zaanstad. Heb je ook interesse in deze sessie? Neem contact met op ons!

Samen Slimmer 2017

27 september 2017

Netwerkbijeenkomst Samen Slimmer vindt voor de vierde keer plaats in Alkmaar. De bijeenkomst is een initiatief van drinkwaterbedrijf PWN, de provincie Noord-Holland, Bouwend Nederland en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). De organisatoren nodigen iedereen uit om actuele vraagstukken op het gebied van (drink)water-, grond-, weg-, woning- en utiliteitsbouw slimmer met elkaar op te pakken. Meer informatie over de netwerkbijeenkomst vind je hier.

De verduurzaming van onze warmtevoorziening is onomkeerbaar. Om deze opgave uit te voeren zullen we alle zeilen bij moeten zetten. We moeten nú starten! Tijdens het Nationaal Warmte Congres ga je als gemeente kijken hoe je je warmtevraag in kunt vullen. Welke opties zijn er? Wat en wie heb je nodig om een en ander te realiseren?

Voor meer informatie over het programma en om je in te schrijven, zie hier.