Training: Hoe Hoogbouw

Start datum: 27 september 2018

Eind datum: 7 maart 2019

Locatie: Anne in Utrecht

Training: Hoe Hoogbouw

Stroomversnelling organiseerde een informatiebijeenkomst voor iedereen (gemeenten, projectontwikkelaars en woningcorporaties) die aan de slag wil met het verduurzamen van hoogbouw. U kunt hier meer informatie vinden over trainingen die gaan over het verduurzamen van hoogbouw.

Klik hier om u aan te melden.

Eendaagse cursus over twee actuele thema’s: Klimaatwarming-ups

Start datum: 5 oktober 2018

Eind datum: 26 oktober 2018

Tijd: Ochtend/Middag/Hele dag

Locatie: Deventer/Den Haag/Tilburg

Eendaagse cursus over twee actuele thema’s: Klimaatwarming-ups

In het najaar organiseert Klimaatverbond 5 regionale klimaatwarming-ups op verschillende locaties door Nederland. De “Klimaatwarming-ups” bieden praktische kennis en rijkelijke input voor de te maken afwegingen en het te voeren debat over een effectief lokaal klimaatbeleid. De Klimaatwarming-ups zijn zowel bedoeld voor lokale politici als ook voor ambtenaren waarvoor deze thema’s betrekkelijk nieuw zijn en in de komende coalitieperiode hoog op de agenda zullen staan.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

MRA Congres 2018

Datum: 19 oktober 2018

Tijd: 10:00 - 17:30

Locatie: Theater Gooiland, Hilversum

MRA Congres 2018

In de Metropoolregio Amsterdam werken we samen aan uitdagingen die de gemeente- en provinciegrenzen overschrijden. Zoals woningbouw, energietransitie, arbeidsmarkt, bereikbaarheid en het vormgeven aan een inclusieve regio, waar iedereen zich welkom voelt.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Estafette Vernieuwing Lokaal Bestuur – de burger centraal

Start datum: 1 november 2018

Eind datum: 17 januari 2019

Tijd: 12:00 - 17:00

Locatie: Raadzaal gemeente Amersfoort

Estafette Vernieuwing Lokaal Bestuur – de burger centraal

Het Binnenlands Bestuur, het Nederlands Gesprek Centrum en het ministerie van  Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties organiseren de Estafette Vernieuwing Lokaal Bestuur – de burger centraal. In een vijftal middagbijeenkomsten rondom verschillende thema’s en op verschillende plaatsen in het land verkennen we hoe de betrokkenheid van de burger eruit kan gaan zien.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Nationale Duurzame Huizen Route

Start datum: 3 november 2018

Eind datum: 10 november 2018

Locatie: Door heel Nederland

Nationale Duurzame Huizen Route

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Meer informatie hier.

Het Nationaal Warmte Congres

Datum: 8 november 2018

Tijd: 08:00 - 17:45

Locatie: Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen

Het Nationaal Warmte Congres

Tijdens het Nationaal Warmte Congres krijgt u antwoord op alle vraagstukken die op uw pad komen in de warmtetransitie. De hele sector komt hier samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. U gaat na deze dag naar huis met een duidelijk inzicht over wat er moet gebeuren, ideeën die u direct toe kunt passen in uw praktijk en waardevolle nieuwe contacten die samen met u deze transitie uit kunnen voeren.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.