Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten. Ben je op zoek naar video’s en presentaties van afgelopen sessies? Deze zijn te vinden onder het bijbehorende thema.

Strippenkaart: 1-op-1 advies voor gemeenten

Start datum: 2 februari 2021

Eind datum: 31 december 2021

Logo Servicepunt

Het Servicepunt staat ook klaar voor individuele ondersteuning aan gemeenten! Heb jij advies nodig over je wijkaanpak of transitievisie warmte? Wil jij een keer een frisse blik op je participatieaanpak, zit je met een regie- of organisatievraagstuk, kan je hulp gebruiken bij technische, financiële of juridische thema’s? Elke gemeente kan een dag advies op maat krijgen, van één van onze experts. Interesse? Neem contact op via info@servicepuntde.nl.

Workshop: kennismaking Storytelling

Datum: 20 april 2021

Tijd: 13:00 - 15:00

Locatie: Online

cropped-Logo-Servicepunt.png

Verhalen vertellen. We doen het al zolang de mens leeft. Rond een kampvuur met vrienden, aan tafel met familie of bij de koffieautomaat op kantoor. Een verhaal is een krachtig instrument, ook richting beleidsdoelgroepen. Want verhalen zijn leerzaam, verbinden en maken enthousiast. Maar wat zijn dan de ‘werkzame delen’, die je als bijv. gemeente kunt gebruiken om je verhaal over de energietransitie of aardgasvrij worden kunt gebruiken?

Een goed verhaal heeft een enorm effect. Iedereen kan verhalen vertellen, maar een toepasselijk verhaal op een aansprekende manier vertellen luistert nauw. In deze workshop maak je kennis met Storytelling. Of eigenlijk: Story Writing, maar dat alvast als kleine spoiler. In de workshop analyseer je wat het verhaal is van jezelf, van je organisatie, je klant, en hoe je dat verhaal boeiend kunt vertellen.

Klik hier om je aan te melden.