Tijdens deze sessie op 24 september verdiepten verschillende gemeenten zich in vragen als: hoe ziet een wijkaanpak er globaal uit, welke fases onderscheid je en op welke thema’s onderneem je actie? En specifiek voor hun gemeente: vanuit welke vertrekpunten begin je in jouw startwijk? Na een korte introductie, gingen de gemeenten aan de slag!

De sessie was nadrukkelijk georganiseerd als ontwerpsessie; deelnemers stippelen gedurende de sessie eerste stappen en een aanpak op hoofdlijnen uit. De sessie “geeft handvaten om intern te bespreken en verder op te pakken”, zegt deelnemer Amber Vergnes, beleidsmedewerker Klimaat & Duurzaamheid bij de Gemeenten Langedijk & Heerhugowaard. Alle gemeenten krijgen na de sessie individuele coaching aangeboden, voor advies op maat bij hun verdere stappen. Ook interesse in deelname? Bekijk ons najaarsprogramma!

Categorieën: Nieuws