Het Coronavirus heeft op dit moment een groot effect op ons dagelijks (werk)leven. We werken veelal vanuit huis, bijeenkomsten zijn afgelast, we zorgen en onderwijzen onze kinderen en ons sociale leven staat op een laag pitje. Het Coronavirus vraagt om flexibiliteit en creativiteit om door te gaan met ons werk. Bij het Servicepunt zetten we alternatieve werkvormen in om onze activiteiten en bijeenkomsten door te kunnen laten gaan. Hier informeren we je graag over. Zo zetten we ons in om jullie optimaal te blijven voorzien van kennis en ondersteuning te blijven bieden in de opgave van het aardgasvrij maken van de gebouwde omgeving.

Aankomende sessies:

  • De kennissessie Grootschalige opwek zonne-energie van 31 maart gaat door! We organiseren deze sessie online in de vorm van een webinar. Dit gaan we doen met Zoom. De sessie knippen we op in tweeën. Het tweede deel zal plaatsvinden op 6 april. Via deze link kunt u zich aanmelden voor deel 1 en via deze link voor deel 2.
  • Het Café Energiebesparing van 21 april (save the date!) gaan we ook digitaal organiseren. Het programma en de mogelijkheid tot inschrijven volgen binnenkort.

Vragen of ondersteuning nodig mbt aardgasvrij?
Bel of mail ons en dan bekijken we samen hoe we je verder kunnen helpen. We plannen graag een belafspraak of videocall in.

Daarnaast wensen we je sterkte toe in deze tijden; pas goed op jezelf en je naasten.

Team Servicepunt

Categorieën: Nieuws