Atlas zon op bedrijfsdaken

Het Servicepunt Duurzame Energie heeft voor de provincie Noord-Holland een Atlas Zon op bedrijfsdaken gemaakt. Deze geeft inzicht in alle grote daken in Noord-Holland (groter dan 1000 m2), laat zien op welke daken er al zonnepanelen liggen en of er al subsidie is aangevraagd. De SDE+ subsidieaanvragen zijn geüpdatet met de data van november 2019. Vragen over de atlas? Neem dan contact op met Ingrid Giebels.

Gratis ondersteuning bij het benutten van de potentie van bedrijfsdaken in jouw gemeente

Provincie Noord-Holland heeft Over Morgen opdracht gegeven om bedrijven in de Noord-Holland te helpen in de voorbereidingsfase bij het aanleggen van zonnepanelen. De aanpak bestaat uit twee sporen:

  1. Ondersteuning bieden aan eigenaren van daken die al een SDE+ subsidie hebben maar nog geen zonnepanelen op hun dak.
  2. Nieuwe bedrijven informeren en enthousiasmeren over de realisatie van zonne-energie en hen ondersteunen bij de aanvraag van SDE+ subsidie.

We helpen gemeenten op een onafhankelijke manier alle informatie te verzamelen die nodig is om een SDE+ subsidie aan te vragen en offertes op te vragen bij installateurs. Wil je ook in jouw gemeente een bijeenkomst organiseren of bedrijven attenderen op de potentie van hun daken? Dat kan! Neem dan contact op via verzilveruwdak@overmorgen.nl.

Atlas zon op bedrijfsdaken

Categorieën: Nieuws