In de regio Noord Holland Noord werken de 17 gemeenten, het Duurzaam Bouwloket, de RUD NHN en het Servicepunt Duurzame Energie samen aan een van de communicatieboodschappen van de energietransitie; de boodschap ‘we gaan van het gas af’.

In de vorm van een gezamenlijke communicatiecampagne wordt met deze regionale boodschap een stap gezet in het aanwakkeren van de bewustwording bij de inwoners van Noord Holland Noord.

Met deze campagne start het voorverwarmen op de verandering achter de voordeur. Van het gas af; niet meer op gas koken en warmte in huis niet meer via de cv-ketel. Een kerngroep van communicatie- en duurzaamheid adviseurs zet zich in voor de uitwerking van de campagne en het betrekken van alle gemeenten in Noord Holland Noord. Wil je meer informatie over de opzet van deze campagne? Stuur dan een bericht naar info@servicepuntde.nl.

Categorieën: Nieuws