We zijn ruim een maand verder na de introductie van wet VET. De voorbereiding en ontwikkeling van aardgasvrije nieuwbouwprojecten zijn in volle gang. We horen signalen dat dit bij een aantal gemeenten heel voorspoedig verloopt. Bij enkele gemeenten spelen nog vragen of blijkt het gesprek met de ontwikkelaar nog wat moeizaam te gaan.

We verwijzen hen graag naar de toolkit die we eind juni hebben opgeleverd. De meest bruikbare documenten in deze fase vindt u hier.

Ook VNG heeft interessante tips gegeven naar aanleiding van het ‘akkoord nieuwbouw aardgasvrij’. Wellicht heeft u deze al direct van VNG ontvangen, maar mocht dat niet het geval zijn dan is het document hier te vinden.

Mochten er nog projecten zijn waar wij de ontwikkelaar kunnen ondersteunen, dan schuiven we daar graag een keer samen met jullie bij aan. Neem gerust contact op, dan kunnen we samen bekijken hoe we kunnen helpen.

Contactpersoon: Tomas Mathijsen, tomas.mathijsen@overmorgen.nl, 06 – 29 03 68 76.

Categorieën: Nieuws