Op zaterdag 3 en zaterdag 10 november vindt de Duurzame Huizen Route 2018 weer plaats. Door heel Nederland wordt door een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis opengesteld en is er de mogelijkheid voor een persoonlijke ontmoeting. Op deze manier kunnen bezoekers leren van inspirerende voorbeelden om hun huizen te verduurzamen, comfortabeler te wonen en te kijken naar energiebesparende mogelijkheden.

Om het aantal aanmeldingen te verhogen, willen we bij deze een oproep doen aan gemeenten om dit initiatief lokaal te ondersteunen door inwoners te vragen om hun huis open te stellen op 3 en 10 november. Meer informatie over dit evenement vindt u hier. Vanaf september kunnen enthousiaste bewoners zich via deze link aanmelden voor de Nationale Duurzame Huizen Route om zo anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning.

Categorieën: Nieuws