Via de podcastserie ‘Het Stormrondje’ laten we verschillende betrokkenen bij energiearmoede aan het woord. In deze serie maken we een stormachtig rondje langs mensen die vanuit verschillende invalshoeken bij energiearmoede betrokken zijn. Onderweg gaan we op bezoek bij professionals die zich inzetten om energiearmoede te bestrijden en bij de bewoner die in energiearmoede leeft.

Een stormrondje is een term uit de zeilwereld. Als je bij flinke storm van koers wilt veranderen, is het aan te raden om een stormrondje te maken. Daarmee haal je de vaart uit de boot, hoef je even niet meer te vechten tegen de storm en creëer je een moment van rust waarin je ook kunt bepalen of je de huidige koers voortzet of kiest voor een andere koers.

In totaal zijn er nu 6 afleveringen. Even tijd over? Je vindt de afleveringen via deze link op Spotify. 

We wensen jullie alvast veel luisterplezier!