Datum: 20 mei 2021
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online

Programma Versnelling Aardwarmte MRA van de provincies Noord-Holland en Flevoland organiseert op donderdag 20 mei 14.00 – 15.30 uur een webinar over aardwarmte als duurzame warmtebron. 

De provincies Noord-Holland en Flevoland hebben Energie Beheer Nederland (EBN) opdracht gegeven om aanvullend seismisch onderzoek te doen naar aardwarmte in de diepe ondergrond van de Metropoolregio Amsterdam (MRA). Met die kennis kunnen we de mogelijkheden van aardwarmte beter inschatten en de kans op succesvolle projecten vergroten.

In de webinar blikken Timme van Melle (programmamanager SCAN) en Rutger Peenstra (projectleider SCAN) terug op het onderzoek dat EBN al uitgevoerd heeft in het najaar van 2020 en kijken we vooruit op de extra lijnen die EBN in 2021 onderzoekt in opdracht van provincie Noord-Holland en Flevoland. Ook wordt uitgelegd wat het SCAN-programma is en hoe seismisch onderzoek naar aardwarmte werkt. Daarnaast laat Marten ten Borgh (geoloog) de eerste resultaten van het seismisch onderzoek uit 2020 zien.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Categorieën: