Datum: 7 april 2022
Tijd: 10:00 - 12:00
Locatie: Online

Wil je ook met warmte uit water – oftewel Aquathermie – aan de slag? Zie je mogelijkheden en weet je niet waar te beginnen? Of wil je überhaupt meer te weten komen over aquathermie en de potentie van deze bron? Tijdens deze eerste Tafel voor Aquathermie gaan we hierover in gesprek, delen we praktijkvoorbeelden en helpen we je samen met de waterschappen uit de provincie verder op weg.

Wat is de potentie van aquathermie? Hoe ga je te werk als je concreter wilt worden met aquathermie? En welke succesvolle voorbeelden kunnen voor jou tot inspiratie dienen om te komen tot een aanpak? Met de eerste tafel voor aquathermie bieden we een bijeenkomst waar je al je vragen kwijt kunt, waarbij we kennis kunnen delen, met elkaar stilstaan bij kansen en belemmeringen en concreet zullen maken wat aquathermie voor gemeenten in Noord-Holland kan betekenen.

De tafel is primair bedoeld voor professionals (gemeenteambtenaren, projectontwikkelaars, energiecoöperaties, woningcorporaties) die zoeken naar de mogelijkheden die aquathermie kan bieden in hun gemeente, of daar al mee bezig zijn.

Categorieën: