Datum: 5 oktober 2017
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: De Lichtfabriek, Haarlem

De energietransitie is volop aan de gang en zonne-energie speelt daarin een steeds prominentere rol. Met de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energie heeft `zon’ de toekomst! De SDE+ regeling wordt overspoeld met aanvragen voor zonne-energie en dit zijn al lang niet meer alleen de traditionele blauwe panelen op daken. Nederland is koploper als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve panelen en toepassingen.

Op donderdag 5 oktober 2017 houdt de provincie Noord-Holland de Praktijkconferentie zonne-energie in De Lichtfabriek in Haarlem. Tijdens deze middag dagen we overheden, woningcorporaties, kennisinstellingen, (zonne-)ondernemers en andere stakeholders uit om elkaar te inspireren met goede voorbeelden en mooie ontwikkelingen uit de praktijk. We verkennen de kansen voor zon in Noord-Holland zodat we, het liefst morgen nog, nieuwe stappen kunnen zetten in de energietransitie.

We zijn verheugd de middag te starten met Roebyem Anders (Sungevity), die ambitieuze ideeën heeft over de Rooftop Revolution. In deelsessies gaan we dieper in op slimme strategieën voor zonnepanelen op bedrijventerreinen en woningcorporatie-daken, de snelle opkomst van zonneparken en het provinciaal beleid daarvoor, coöperatieve zonne-energie, innovatieve toepassing en inpassing en het koppelen van zon aan andere duurzaamheids-maatregelen!

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Matthijs van Oosterhout, via oosterhoutm@noord-holland.nl of telefoonnummer (023) 514 39 52.

Categorieën: