Datum: 18 juni 2020
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online
Agenda

Donderdag 18 juni starten we met een ontwerpsessie waarin jij samen met je team een plan van aanpak maakt voor het participatie- en communicatieproces van jouw project. Een concreet plan dat past bij jouw project, want ieder project vraagt immers om een maatwerkaanpak. Samen met andere projectleiders, programma managers en projectteams van andere gemeenten uit de provincie, die ook deelnemen aan de sessie deel je je ervaringen, komen je tot inzichten en spoor je belemmeringen op.

Wat mag je verwachten?

Om ervoor te zorgen dat jullie met een plan van aanpak de deur uit gaan waarvan je weet dat je dat kan uitvoeren:

  • Werk je tijdens de ontwerpsessie met je eigen team (bij voorkeur 3 personen) aan je plan;
  • Krijg je input van aanpakken die tot een succes hebben geleid bij soortgelijke projecten, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden;
  • Ondersteunen we je bij je ontwerpproces met een pressure cooker methodiek;
  • Helpen tekenaars om je creativiteit aan te wakkeren;
  • Denken we samen na over wat jou en je team nog tegen kan houden om je plan uit te voeren en zoeken we daar oplossingen voor.

Projectcoaching

Als je na deze energieke en inspirerende ontwerpsessie weer achter je bureau zit en met je plan aan de slag gaat, is de kans groot dat je nieuwe obstakels tegenkomt die je nog niet had voorzien. Bij dit ontwerptraject horen daarom drie online gesprekken met projectcoach Mariëlle de Groot (www.marielledegroot.nl) om jou en je team te begeleiden bij het behalen van de resultaten die je voor ogen had tijdens de ontwerpsessie.

Praktische informatie

Praktisch informatie over de ontwerpsessie vind je hier. Voor meer informatie en aanmelden voor de ontwerpsessie kan je contact op nemen met Rosa Goosens rosa.goossens@overmorgen.nl.

Categorieën: