Datum: 22 januari 2021
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online

In januari staat het thema coöperatieve warmte centraal. Samen met de Vereniging van Energiecoöperaties en Initiatieven in Noord-Holland (VEI NH) en Buurtwarmte organiseren we een tweetal sessies rond dit thema.

Op 22 januari organiseren we een verdiepende masterclass specifiek voor energiecoöperaties of buurtinitiatieven zodat jij direct aan de slag kunt. En verder komt van idee naar praktijk. Na deze masterclass heb je zicht op voordelen van coöperatieve oplossingen voor de warmtetransitie: Je leert het beleid rond de warmtetransitie kennen; je leert het belang van zorgvuldige bewonersparticipatie; je weet welke technische mogelijkheden er zijn en hoe je coöperatief kunt gaan ondernemen met warmte.

Met twee aansprekende voorbeelden uit de praktijk leer je hoe dat werkt. Bovendien maak je kennis met de werkwijze van Buurtwarmte, de landelijke beweging van warmte-initiatieven.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. (Inschrijvingen zijn gesloten ivm het bereiken van limiet deelnemers)

Categorieën: