Startdatum: 21 februari 2022
Einddatum: 31 maart 2022
Tijd: 00:00 - 00:00

Zet jouw wijkaanpak in de startblokken, onderzoek samen de grootste uitdagingen en bedenk oplossingen. Zo ga je goed voorbereid de wijk in.

Wat zijn de belangrijkste elementen in mijn wijkaanpak? Hoe kan ik data slim inzetten? Hoe ga ik om met huidige en toekomstige wetgeving? Wat zijn de grootste uitdagingen en dilemma’s? Hoe ga ik hiermee om? En hoe organiseer ik de financiering? In dit Leerlab staat jouw wijkaanpak centraal. Je geeft antwoord op bovengenoemde vraagstukken en wisselt ervaringen uit met andere gemeenten. Zo werk je stap voor stap aan het uitwerken van een canvas, dat houvast biedt bij jouw wijkaanpak. Als afsluiting van het traject wordt dit canvas aangeboden, bijvoorbeeld aan de gemeentesecretaris.

Dit Leerlab is geschikt voor gemeenteambtenaren die verantwoordelijk zijn voor het onderzoeken en/of realiseren van een wijkuitvoeringsplan in Noord-Holland (projectleiders en beleidsmedewerkers Wijkaanpak/Duurzaamheid/Energie). Meer informatie (randvoorwaarden, tijdsinvestering) over dit Leerlab vind je via de aanmeldlink.

Wanneer: start in maart 2022 (startdatum in overleg met de groep)

Categorieën: