Datum: 23 maart 2023
Tijd: 10:00 - 11:00
Locatie: Online
Doelgroep: Beleidsadviseurs Duurzaamheid en Communicatie, Sociaal Domein en Intermediaire organisaties zoals het energieloket, de voedselbank en woningcorporaties.

Een groot deel van de SpUk-uitkering Energiearmoede (kleine maatregelen in de woning aanbrengen) wordt besteed aan energiehulp en -fixen. Logisch, want daarmee wordt de grotendeels kwetsbare groep bewoners, die zelf de puf niet hebben om ze aan te brengen, erg geholpen. Een van de aanbieders die gemeenten hiervoor in kunnen schakelen, is Winst uit je Woning. Intussen hebben zij al ca 18.000 huisbezoeken uitgevoerd.

Van een ervaren energiecoach en -fixer kun je uit eerste hand horen wat hij of zij zoal tegenkomt en geleerd heeft. Daarnaast is er ook een projectmanager van Winst Uit je Woning aanwezig. Hij vertelt je wat er komt kijken bij het offerteproces en de uitvoering tijdens de opdrachtfase. Tot slot zal de opdrachtgever vanuit de gemeente ingaan op het selectie- en aanbestedingsproces en vertellen wat er speelt tijdens de uitvoering.

Categorieën: