Startdatum: 8 oktober 2020
Einddatum: 29 oktober 2020
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online
Agenda

Het ECW organiseert vanaf 8 oktober vier keer op donderdagochtend een Herfst meet-up: een online bijeenkomst voor gemeenten over de Leidraad. Deze meet-up op 8 oktober is speciaal voor gemeenten die in de beginfase zijn van het opstellen van hun transitievisie warmte.

Deze meet-ups staan gepland op 8, 15, 22 en 29 oktober. Hierbij zijn de eerste twee donderdagen bedoeld voor gemeenten die in de beginfase zijn van het opstellen van hun transitievisie warmte. Op 22 oktober is de bijeenkomst speciaal gericht op de adviesbureaus en de bijeenkomst op 29 oktober is bedoeld voor gemeenten die al verder zijn met het opstellen van hun transitievisie warmte. Bij gemeenten die al verder zijn met hun transitievisie warmte en voor adviesbureaus gaat het programma verder de diepte in.

Alle vier de meet-ups starten met een centraal programma over de vernieuwde Leidraad. Daarin krijg je uitleg van medewerkers van het ECW en het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) en is er ruimte voor vragen.

Verder praten

Daarna kun je in groepjes vragen stellen aan adviseurs van de ECW Helpdesk en verder praten met andere gemeenten. Die groepen delen we in op basis van interesse. Aan het eind kun je nog online netwerken met alle deelnemers.

Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie.

Categorieën: