Datum: 13 oktober 2022
Tijd: 11:00 - 16:00
Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Doelgroep: Datacenter operators, leveranciers, adviseurs en beleidsmakers op het gebied van energietransitie, verduurzaming en vestigingsbeleid, beheerders van elektriciteits- en warmtenetten en professionals uit onderwijs en wetenschap.

De Green Data Center Conferentie is het congres over alle zaken rondom verduurzaming in de datacentersbranche. Tijdens deze conferentie wordt je bijgepraat en kun je met de branche in gesprek over de bijdrage van datacenters aan het duurzaam in stand houden van onze digitale infrastructuur.

Welke invloed hebben datacenters op de duurzame opwek van elektriciteit? Welke rol spelen ze daar zelf in? Wat doen datacenters aan energie efficiëntie? Hoe dragen datacenters door middel van datathermie bij aan de verduurzaming van onze warmtesystemen? In verschillende sessies zullen deze vragen aan bod komen.

De provincie Noord-Holland verzorgt twee sessie met als onderwerpen ‘datacenterstrategie en vestigingsvoorwaarden‘ en ‘kansen voor datathermie in de glastuinbouw’.

Het volledige programma is hier te vinden.

Categorieën: