Startdatum: 4 november 2017
Einddatum: 11 november 2017
Tijd: 00:00 - 00:00

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 4 en 11 november 2017 krijgt iedereen de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heb je alle tijd om vragen te stellen.

Wat is het?
Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.
De huiseigenaren ontvangen je graag in hun huis. Met veel enthousiasme vertellen zij over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven rondleidingen of delen ervaringen aan de keukentafel en je kan allerlei vragen te stellen. ‘Wel of geen spouwmuurisolatie? Hoe bevalt gasloos wonen? Hoeveel geluid maakt jullie warmtepomp? En wat zou je anders gedaan hebben?’ Tijdens de huizenroute is het mogelijk om één of meerdere huizen te bezoeken en veel interessante en nuttige kennis uit te wisselen.

Wil jouw gemeente ook meedoen?

Via deze link vind je meer informatie hoe gemeentes deel kunnen nemen aan de Nationale Duurzame Huizen Route.

Categorieën: